Virágfürdő Kaposvár

Kaposvár, Csík Ferenc sétány 1.

Web: http://www.virágfürdő.hu/
Email: info@viragfurdo.hu
Telefon: +36 82 321 044; + 36 82 511-105
Fax: +82 321-530

Az évek során gyönyörű igazi élményfürdővé vált a kaposvári Virágfürdő. Kislány koromban napi szinten jártunk oda fürdeni, de akkor még csak szimpla strand volt. Tavaly nyáron úgy döntöttünk a családdal, hogy elmegyünk és megnézzük milyen is lett azóta. Pozitív csalódás ért. A strand szép tiszta és hatalmas fejlődésen ment keresztül. Két gyermekemmel mentünk, így nem volt mindegy milyen szolgáltatások vannak, ami megkönnyíti a napot. A babával és kis gyerekkel érkezők részére, kérésre ingyenesen biztosítanak az emeleten lévő gyerekkuckóban pelenkázót az anyukák, kismamák részére. Ezenkívül van elkülönített szoptatósarok, játszószőnyeg és kisszékek kisasztallal.
A gyerekkuckóban színezők, gyerekjátékok, társasjátékok, babák, plüssjátékok várják az apróságokat! A gyerekkuckó falát színes mesefalfestét tarkítja.
A fedett élményfürdőben bébipancsoló gyerekmedence és csúszda, a szabadtéri strandon gyermekpancsoló várja a legkisebbeket. Továbbá a strand területén a gyermekek számára játszótéret is építettek. Az önfeledt pancsolás öröméről pedig, a szabadtéri gyermekmedence fölé épített árnyékoló gondoskodik.
Méltán lehet büszke a város a gyönyörű strandjára.
Bővebb felvilágosítás a honlapon!

Megközelíthető a hely akadálymentesen?

Van játszósarok/ kültéri hely, ahol játszhatnak a gyerekek?

Van lehetőség pelenkázásra?

Van lehetőség szoptatásra?

Van etetőszék? (amennyiben releváns)

Kedves/toleráns a személyzet a babákkal-mamákkal szemben? (amennyiben releváns)

Bababarát helyekVissza a Gabi főoldaláraBababarát helyek a Facebookon

Keresés: